0031 (0)475 - 55 12 22   |    info@vierseizoenenbuiten.nl Showtuin: Galvaniweg 4 | 6101 XH Echt
Gratis staal aanvragen
Kunstgras in Roermond
  • Kunstgras in Roermond
  • Kunstgras in Roermond
  • Kunstgras in Roermond

Kunstgras in Roermond 

Vier Seizoenen Buiten Hoveniers realiseerde in een tuin in Roermond een nieuw type kunstgras, Jolie 45. Dit type kunstgras is niet van echt te onderscheiden! Er zit bijna geen 'vleug' in, de mat is opgebouwd uit verschillende soorten vezels die samen een 'levendig geheel' vormen. 

Perfecte combinatie met levend groen

U ziet op de foto's dat kunstgras een prachtige combinatie biedt met levend groen, zoals de borders in deze tuin. Zo is deze tuin, met bestrating en schutting makkelijk te onderhouden maar heeft het toch een levendige uitstraling, kleurt de tuin toch mee met de seizoenen.

 

Onderhoudsvriendelijk

Helemaal onderhoudsvrij is kunstgras niet, maar het hele beperkte beetje onderhoud wat er wel aan zit maakt het voor veel mensen een zeer aantrekkelijk product.

Ruim assortiment kunstgras

Kunstgras wordt op verschillende manier verwerkt. Uiteraard het meeste als zorgeloos gazon in de tuin, maar daarnaast ook als oplossing op het dakterras, als speelondergrond, of als putting green. In dit project werd kunstgras in 4 kleuren, 4 hoogtes en 4 afwijkende vezellengtes gebruikt. Het is super fraai geworden. De klant en wij zijn er blij mee.

Kunstgras showtuin

Zou kunstgras in uw tuin een oplossing kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op voor een bezoek aan de showtuin in Echt. Wij leiden u graag rond en denken met u mee over uw tuinplannen. Naast de installatie van kunstgras kunnen wij uiteraard ook voorzien in de rest van de tuinwerkzaamheden.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras