0031 (0)475 - 55 12 22   |    info@vierseizoenenbuiten.nl Showtuin: Galvaniweg 4 | 6101 XH Echt
Gratis staal aanvragen
Kunstgras op rotonde in Roosteren
  • Kunstgras op rotonde in Roosteren
  • Kunstgras op rotonde in Roosteren
  • Kunstgras op rotonde in Roosteren

Kunstgras op rotonde in Roosteren

Vier Seizoenen Buiten is een fullservice hoveniersbedrijf dat werkt in de grensstreek Nederland-Belgie in de regio Sittard, Roermond, Maaseik. Wij zijn zichtbaar in de regio door ons representatieve materieel maar ook middels deze rotonde in roosteren.
Maar uiteraard leveren en installeren we kunstgras op diverse plekken, zoals de voor- of achtertuin, balkon, dakterras of mini speelterrein zoals een hockeyveld of een multisport veld bij uw woning.

 

Kunstgras is onderhoudsvriendelijk

Heeft u genoeg van het onderhouden van uw gazon? Een warme zomer, een dor gazon? Dit kan vanaf nu verleden tijd zijn. Vier Seizoenen Buiten hoveniers heeft ruime ervaring met de installatie van kunstgras. Wij zijn dé installatiepartner van EasyLawn kunstgras, een Nederlandse fabrikant met een ruim assortiment kunstgras. 

 

 

Kunstgras showtuin in Echt

Wij hebben een showtuin in Echt waar wij u graag de verschillende soorten kunstgras laten zien en voelen. Wij nodigen u dan ook graag uit om daar, liefst op afspraak, een kijkje te komen nemen. De showtuin is op kantooruren vrij toegankelijk maar wilt u rondgeleid worden bel dan even van tevoren. Laat u sich van tevoren al inspireren door de gerealiseerde projecten die we op deze website laten zien.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras